Crònica 2n aniversari de l’Assemblea de Joves del Fort Pienc

El passat dissabte 29 d’octubre l’Assemblea de Joves del Fort Pienc teníem previst celebrar el nostre aniversari. L’acte consistia en un seguit d’activitats que es durien a terme a la plaça del nostre barri i anaven dirigides a totes les veïnes.

 Tal i com ja vam informar, el Districte de L’eixample va decidir censurar aquest acte justificant que estavem okupant un local i això ens impedia demanar qualsevol permís per utilitzar l’espai públic (per més informació consultar l’entrada anterior).

Així doncs vam canviar una mica l’encarament de la jornada, que va passar a ser purament reivindicativa. Es va omplir la plaça de pancartes amb lemes com: el Districte de l’Eixample censura i es queda tant ample, l’espai públic és de totes, prou criminalització del jovent orgnitzat, etc. A més vam comptar amb uns convidats especials, diferents ninots van omplir la plaça acompanyats de cartells que exemplificaven les diferents cares de la precarietat en la que enstrobem les veïnes del Fort Pienc, en especial les joves.

Finalment, cal destacar que durant tot el matí vam estar rebent mostres de suport de tota aquella gent que es va apropar per demostrar que estaven d’acord amb les reivindicacions de l’Assemblea.

 

La repressió no ens aturarà!

Assemblea de Joves del Fort Pienc-CAJEI

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s