Propera classe de la UCPC: Dissabte 21 de gener

Què és la UCPC?

La Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC) pretén ser una eina al servei de l’Esquerra Independentista i del conjunt de la societat catalana per a la formació política de nous militants comunistes. L’UCPC es concep com un projecte de llarg abast en formació teòrica marxista en clau de Països Catalans. L’objectiu de contribuir a superar mancances i dèficits en aquest àmbit, contribuïnt a donar a les dones i homes que lluitem pel Socialisme i la Independència dels Països Catalans elements per a l’anàlisi i la transformació revolucionaria de la realitat.

La Universitat impulsa una carrera de quatre anys, amb continguts progressius en quant a complexitat i profunditat teòrica. El primer curs és un curs introductori i d’homogenització dels coneixements dels estudiants. En aquest i posteriors cursos apart de la formació propiament teòrica s’estudiaran, debatran i exposaran l’evolució  de la lluita de classes als PP.CC realitzada pels seus propis protagonistes: les  lluites  actuals que es donen  entre les classes, la lluita antipatriarcal i feminista, defensa dels drets nacionals i de la llengua, així com les cada vegada mes potents lluites ecologistes i pageses.

La Universitat té el privilegi, alhora, de comptar amb un equip de patrons nacionals i internacionals, persones de rellevància en l’àmbit acadèmic i militant, que supervisen els continguts de les classes.

Propera classe: aquest dissabte 21 de gener

10:00 El concepte de nació en el Marxisme – Manel López
12:00 Els moviments polítics i socials als PPCC – Simón Vázquez

Dissabte 21 de gener del 2012, a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella),

Aula 20.051, a la planta baixa de l’edifici Jaume I [<M> L4: Ciutadella – Vila Olimpica / L1: Marina]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s