Crònica de la VII Calçotada Popular del Fort Pienc

Crònica VI Calçotada Popular del Fort Pienc

El passat dissabte 17 de març, diferents entitats que treballem al barri del Fort Pienc (Entitat Xiroc, Assemblea de Joves del Fort Pienc, Endavant Eixample, Colla Bastonera de l’eixample i Assemblea de Drets Socials de l’Eixample) vam organitzar la VII Calçotada Popular.

La jornada va començar amb la mostra de cultura popular a càrrec de la bastonera de l’eixample, a continuació es va dur a terme el concurs de veí veïna més forta del barri que va consistir en un seguit de proves eliminatòries d’agilitat i força i va acabar amb dues parelles guanyadores. Tot seguit es van omplir les primeres taules preparades per començar la calçotada. Va ser tot un èxit ja que hi van assistir unes 300 persones.

Després de dinar es va fer un quinto popular i a continuació un concert amb el grup de música Extra-T Rastes. Després del grup i per acabar la jornada va ser el torn de les PD Ovàries.

Valorem molt positivament el transcurs del dia ja que es va notar que al Fort Pienc cada vegada som més les que estem organitzades per recuperar la cultura i els carrers del nostre barri.

Ens veiem al carrer!!

Imagen

Imagen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s