L’últim ACCENT entrevista a dues membres de l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample Dreta

Els mesos de setembre i octubre del 2002 L’ACCENT treia dos números especials com a presentació del projecte. Aquells dos primers números feien realitat un munt de somnis encetats mesos enrere quan, un grup de persones, vinculades al independentisme, partiren de la reflexió de la necessitat de dotar l’esquerra independentista dels seus propis mitjans de comunicació. En aquell moment, les ganes de treballar i la convicció en un projecte valorat com a imprescindible se sobreposaren a les dificultats materials i humanes.

L’ACCENT es reivindica com a mitjà alternatiu, però no alternatiu pel seu format, contingut o formes de funcionament -que són, lògicament, democràtiques i horitzontals-, sinó pel fet de treballar per crear una societat alternativa a l’actual, on no tingui cabuda cap mena d’opressió social, de gènere o nacional. El balanç, fins ara,  és positiu,però el camí que resta per fer és molt gran.

L’ACCENT, el periòdic popular dels Països Catalans esdevé un eina comunicativa molt forta de totes aquelles lluites que dia a dia fan molts col·lectius i moviments socials que cerquen una ruptura amb el sistema econòmic actual. Un bon exemple d’això el trobem en el darrer número, on s’entrevista a dues membres de l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample. Us convidem a llegir-ne l’entrevista i també la resta del periòdic fent clic a la imatge.

La informació és la primera pedra en el camí cap a la llibertat!

Assemblea de Joves del Fort Pienc – CAJEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s