El jovent unit per una Terra Lliure !

El proper cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol una nova organització de joves naixerà al nostre país i conseqüentment, també al nostre barri. Centenars de joves estan citats a constituir aquesta nova eina unitària, que sorgeix de la visió compartida per diverses organitzacions i col·lectius de sumar forces en l’actual context de retallades i agressions socials i nacionals. Aquesta organització, que encara no té nom i que l’haurà de triar la militància en la seva assemblea constituent, unifica les organitzacions juvenils fins ara existents com són Maulets, el Jovent Independentista Revolucionari i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista, així com diversos col·lectius juvenils locals independents i que ara per ara no participen en cap organització nacional.

Però que suposarà realment aquest canvi?

Suposarà la existència d’una única organització juvenil unitària de l’Esquerra Independentista, que contarà amb més militància i més nuclis locals dels que mai cap organització juvenil hagi tingut. Suposarà la possibilitat de combatre amb més força que mai totes aquelles agressions socials i nacionals. Però sobretot suposarà un salt qualitatiu, a part del quantitatiu, en el moviment juvenil dels Països Catalans.

I tot això, com ens afecta al barri?

L’Assemblea de Joves del Fort Pienc, organització que existeix des del octubre del 2009 i coordinada a nivell nacional amb la Coordinadora d’Assembles de Joves de l’Esquerra Independentista, deixarà d’existir com a tal per donar pas a l’assemblea local del Fort Pienc de la nova organització. Mantenim els principis i reivindiquem tota la feina feta durant aquests anys. Ara ens hem ajuntat amb altres joves i som moltes més arreu del país per aquesta nova etapa. Una etapa marcada per un augment de la repressió, la resposta única que des del govern saben donar a la protesta social. Però també una etapa marcada per l’augment de la consciència social i nacional del jovent, així com de la necessitat de plantar cara i de lluitar al carrer.

Des de l’Assemblea de Joves del Fort Pienc et convidem a que participis en aquest nou projecte engrescador!

Organitza’t i lluita !

Et deixem amb el  video de la Declaració de Reus:

 

Assemblea de Joves del Fort Pienc –  CAJEI

One response to “El jovent unit per una Terra Lliure !

  1. Retroenllaç: Un nou projecte és a punt de néixer! « Assemblea de Joves del Fort Pienc·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s