Rebrot: L’aplec de les joves dels Països Catalans

Un any més torna el Rebrot a Berga, capital del Berguedà. I enguany estem altra vegada de celebració, ja que per primera vegada l’organització és totalment conjunta entre Maulets, el jovent independentista revolucionari i la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI). Celebrant així un compromís de la militància d’ambdues organitzacions per generar un espai de trobada per a joves vingudes d’arreu de la nostra nació i així doncs, unint els esforços per consolidar, un any més, el Rebrot com l’aplec dels joves dels Països Catalans.

Un aplec que combina la gresca i la lluita, perquè el Rebrot no només són concerts. Això queda plasmat en els tallers i xerrades que centren el calendari dels quatre dies que ompliran Berga de consciència i reivindicació. En tres xerrades afrontarem tres aspectes fonamentals de la nostra lluita: el debat sobre l’alliberament sexual i de gènere, el sindicalisme als Països Catalans i per últim, la construcció de l’independentisme des de l’esquerra.

Un aplec que també comptarà amb una nova edició del Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans i de l’Esclat, el concurs de grups de música joves. Un aplec que, en definitiva, convertirà Berga durant el tercer cap de setmana de juliol en un espai de trobada, de festa i també de lluita, d’intercanvi d’idees i experiències entre joves vinguts d’arreu dels Països Catalans.

Un espai de llibertat per a capgirar tot allò que ens han imposat, un punt més des d’on seguir avançant cap a la independència, el socialisme i la destrucció del patriarcat!

Aquí podeu trobar tota la informació actualitzada.

Assemblea de Joves del Fort Pienc – CAJEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s