Torna l’Esclat, el concurs de grups joves dels Països Catalans!

Un any més el Rebrot es converteix en un espai de trobada entre joves vinguts d’arreu del nostre país, que vol potenciar l’intercanvi d’experiències i la creació de vincles entre els joves en un ambient festiu i reivindicatiu. Un aplec, a més, que vol oferir alternatives a l’oci passiu i consumista tot promovent activitats participatives i que estimulen la creativitat del jovent.

És per aquest motiu que, una volta més, impulsem els grups de música joves a través de l’Esclat, que enguany arriba a la desena edició. Entenem la música com a mitjà d’expressió lliure des del qual es poden reflectir les desigualtats i les injustícies i es pot crear consciència i estimular la lluita. Una arma al servei del poble contra els poderosos i els opressors.

Enguany l’Esclat presenta novetats en l’elecció dels guanyadors, així com també el premi per al grup guanyador. En la present edició i com a principals novetats els quatre grups amb més vots podran tocar al Rebrot, on in situ s’escollirà el millor grup que rebrà com a premi una gira arreu dels Països Catalans.

El termini d’inscripció a l’Esclat és fins al dilluns 18 de juny.

Podeu descarregar-vos les bases de l’Esclat clicant aquí.

Assemblea de Joves del Fort Pienc – CAJEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s