Encara no ets soci de la biblioteca La Resposta?

Com ja fa dies que vàrem anunciar i en el marc de la festa major 2012 i l’aniversari de La Resposta, l’Assemblea de Joves del Fort Pienc hem dut a terme un seguit d’activitats puntuals i continuades per tal de dinamitzar encara més l’espai alliberat de La Plaça per tal de construir -realment- un lloc on l’oci sigui alternatiu, la formació crítica i la socialització entre veïnes, companyes i amigues sense intermediaris. Entre aquests projectes, s’hi troben: els Cursos La Resposta, el primer dels quals, el Curs de Basc, va finalitzar amb un gran èxit; el sopadors populars realitzats per altres entitats i/o organitzacions. Aquests se celebraran el primer dijous de cada mes i va estrenar el cicle el SEPC UPF, que va destinar els beneficis del sopar i de la cafeta per a l’autogestió del nucli i per a les despeses repressives.

Una altra activitat que vam presentar dijous passat, si bé és més aviat un espai, és La Biblioteca La Resposta. L’objectiu d’aquesta és oferir un espai i una eina per a la reflexió, la crítica i el coneixement a través de la lectura. Per això els fons de la biblioteca abasta temes tan diversos com gènere, llatinoamèrica, clàssics del marxisme, Països Catalans, entre molts d’altres. Molts dels llibres que tenim difícilment es podrien trobar en una biblioteca convencional. El fons de biblioteca es nodreix tan de les aportacions voluntàries de persones i col·lectius diversos com de la participació de projectes editorials alternatius i està en constant creixement, la base del projecte és l’aposta per la socialització del coneixement.

Sistema de lectura i préstec

• Els llibres de la biblioteca són de lectura oberta al mateix Casal.

• Per a agafar llibres en préstec s’ha de ser sòcia de la Biblioteca la Resposta. Només cal que demanis el teu carnet a la barra i omplis la fitxa amb les teves dades.

• Els llibres que es vulguin agafar en préstec s’han de comunicar a la barra del Casal per tal de poder anotar-ho.

• El termini màxim de préstec és d’un mes, prorrogable  dues setmanes més si es notifica al correu electrònic bibliotecalaresposta@gmail.com.

• Es poden agafar un màxim de tres llibres cada cop.

• Els llibres, diaris, revistes i audiovisuals s’han de retornar en bon estat.

• Els llibres assenyalats com “exclòs de préstec” es poden consultar només al mateix Casal.

• Recorda que cal conservar l’estat dels llibres! La Biblioteca és de totes!

Assemblea de Joves del Fort Pienc – CAJEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s