Crònica de la xerrada sobre Syriza

El passat divendres 27 de juliol va tenir lloc a la Plaça del Fort Pienc la xerrada “Syriza: Solució o problema?”, en què hi van participar com a ponents Quim Arrufat (regidor de la CUP a Vilanova i la geltrú), Manuel Delgado (militant del PCC i antropòleg de la UB) i Jordi Aldeguer (Coordinadora Obrera Sindical) i al voltant d’una seixantena de persones assistents a l’acte.
A totes les que volíeu venir però no podíeu, estigueu atentes: d’aquí uns dies penjarem el vídeo de l’acte tant aquí com a les xarxes socials però de moment, us deixem un petit tastet en forma de fotografies.

ARRAN Fort Pienc

2 responses to “Crònica de la xerrada sobre Syriza

  1. Va estar bé l’acte, tot i que jo me me n’esperava més. El company de la COS massa “destraler”, el de la CUP massa “municipalista” i el del PCC es va arribar a sentir incòmode per la visió que tenien els seus companys de debat quan a EUiA.
    En qualsevol cas felicitats, calen més debats com aquest des de l’esquerra, com va dir l’Arrufat cal definir quina alternativa volem, què és la unitat popular i construir entre tots unes pautes clares del model alternatiu de societat que tenim al cap.

    No sé si Syriza és l’exemple, però crear espais compartits i plurals entre els moviments d’esquerres sí pot ser positiu de cara a galvanitzar el descontentament de la gent i donar’ls-hi un lloc on expressar-se i un projecte on aferrar-se.

    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s