Nous Cursos a la Universitat Comunista dels Països Catalans– Oberta matrícula 2012/2013

Ja estan disponibles els calendaris lectius dels nous cursos que la UCPC oferirà durant aquest període acadèmic 2012-2013, “Història de la lluita de classes” i “Filosofia”.

Aquest any acadèmic estrenem dos cursos:

En aquest curs s’abordarà l’estudi de l’origen de les classes socials, la funció de l’Estat en les societats classistes i les característiques de la lluita de classes com a element motor del desenvolupament històric, així com també l’aplicació d’aquests conceptes a l’anàlisis de les condicions concretes, passades i presents, d’Europa i, especialment, dels Països Catalans.

La probabilitat d’èxit en la tasca d’incidència política en la realitat està supeditada al nivell de comprensió i coneixement que es té de la mateixa. El curs de Filosofia pretén proporcionar les eines i categories claus per tal que el militant pugui desenvolupar una concepció científica de la realitat social que li permeti aproximar-se a un coneixement profund d’aquesta.

Anunciem també l’obertura del període de matriculació.

El professorat i els membres del Grup Promotor de la UCPC restem a la vostra entera disposició amb l’objectiu d’oferir el més elevat grau de qualitat en la nostra activitat docent.

Esperem de tot cor comptar amb la vostra assistència.

Bo d’ajut

La UCPC és un projecte que neix de l’aportació d’un nucli de persones que treballen de forma voluntària i compromesa amb l’únic objectiu d’oferir una eina teòrica útil, de qualitat i gratuïta que permeti donar respostes a les necessitats de la vida social i política.

L’organització i el desenvolupament del curs, així com també els suports materials que s’entreguen a l’alumne com a complement d’estudi, generen unes despeses impossibles d’assumir sense disposar de col·laboracions solidàries.

Podeu contribuir al sosteniment de la UCPC mitjançant una aportació econòmica a partir de 10€.

Compte bancari: 2081 0497 19 3300004055 (Caixa d’Estalvis del Penedès)

Grup Promotor de la UCPC
info@universitat.cat

Arran Fort Pienc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s