Unes cent cinquanta persones mostren el seu suport al company Andreu de Cabo

El dimecres 8 d’agost a les 10  a les portes del Servei Territorial del Departament d’Empresa i Ocupació, s’han concentrat unes cent cinquanta persones, entre treballadors i treballadores d’autobusos de TMB i gent solidaria amb el company Andreu de Cabo, per mostrar-li el seu suport.

La Direcció de Transports de Barcelona no ha ofert cap solució a l’acomiadament del treballador i, per aquest motiu, l’Assemblea realitzada aquest mateix matí ha decidit que els sindicats ACTUB, CGT, COS i PSA convocaran un dia de vaga complert pel proper 26 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè.

Durant aquest dia es portaran a l’Ajuntament de Barcelona les signatures que exigeixen la readmissió del treballador i que han estat recollides pel Comitè de conveni durant dos mesos. En aquesta mateixa Assemblea s’han recollit per aquest mes d’agost 1250 euros aproximadament pel company Andreu.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) vol agrair als treballadors i treballadores que han secundat l’aturada i als i les que han vingut a la concentració. Seguim endavant.

Més informació: http://costb.wordpress.com/

( Extret de la Coordinadora Obrera Sindical )

Arran Fort Pienc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s