LA RESPOSTA EN PERILL!!! ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL CASAL POPULAR DEL FORT PIENC!

Des d’Arran Fort Pienc volem fer saber a totes les veïnes del barri que el Casal Popular La Resposta es troba en perill de desallotjament. Aquesta setmana hem conegut la voluntat de la immobiliària amb més poder de Barcelona, Nuñez y Navarro SA, d’acabar amb aquest projecte.

La Resposta és el Casal Popular que l’Assemblea de Joves del Fort Pienc (ara Arran Fort Pienc) vam decidir okupar ara fa un any i mig. Els motius d’aquesta decisió van ser la manca d’espais públics destinats a les persones i entitats del barri i a la nul•la possibilitat d’obtenir-ne un com a conseqüència de la salvatge especulació immobiliària. Defensem l’okupació d’espais en desús i en situació d’especulació per tal de poder generar punts de trobada i socialització del jovent del barri i de tot el veïnat.

Durant tot el temps que La Resposta duu funcionant s’hi han estat realitzant infinitat d’activitats, xerrades, tallers, passis de documentals, actes lúdics, debats, cursos, s’hi ha començat el projecte de la Biblioteca La Resposta i molts actes més amb un objectiu: Difondre una visió crítica amb el sistema econòmic i polític actual per tal de fer extendre i créixer la idea que una alternativa al capitalisme i les seves conseqüències no és possible o impossible: és necessària. Entenem aquesta necessitat com a més legítima que les normes de la propietat privada, i més encara quan la propietat de l’immoble recau sobre els monstres del mercat especulatiu.

Ara, els mateixos traficants d’habitatges que ens fan fora de casa quan no podem pagar-la volen acabar amb el projecte que el jovent del barri vam iniciar i fer créixer.

Des d’Arran Fort Pienc volem deixar clar:

-Que defensem l’ocupació d’espais en situació d’especulació com a expropiació d’allò que a les entitats i a tot el jovent del barri ens pertany: els nostres propis espais associatius per a la difusió d’alternatives al sistema econòmic on vivim i d’oci autogestionat. Fet pel jovent i per al jovent, trencant així amb l’oci consumista al que se’ns aboca com a joves.

-Que Arran Fort Pienc i tot el jovent del barri no tirarem mai la tovallola. Mai. Mentre estiguem vius destinarem tots els nostres esforços en mantenir aquest projecte, que el trobem imprescindible per a construir espais de contrapoder al barri, necessaris per al canvi social que volem promoure sota uns valors de igualtat, justícia social i solidaritat.

-Que ni els especuladors, ni les lleis que els amparen, ni els Mossos d’Esquadra que els protegeixen seran mai benvinguts per part del jovent del barri i seran sempre rebuts amb la bel•ligerància que es mereixen. Són els responsables d’haver posat pals a les rodes a les conquestes socials durant dècades. Ens comprometem decididament a que la por canviï de bàndol.

Per tot això convoquem a tot el veïnat del barri a una Cercavila en defensa de La Resposta, el dia 29 de setembre a les 12h a la Plaça del fort Pienc, i a una Cassolada Popular el dia 3 d’Octubre, data del judici, a les 20h, també a la Plaça.

La Resposta és del barri! Aturem el desallotjament!
Contra l’especulació, okupació!

http://www.larespostaesdelbarri.tk
http://www.arranfortpienc.cat
 

Arran Fort Pienc

 
 

One response to “LA RESPOSTA EN PERILL!!! ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL CASAL POPULAR DEL FORT PIENC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s