Assemblea oberta a l’Eixample per debatre al voltant de la participació a les eleccions del 25N

La setmana passada vam rebre la notícia de la convocatòria d’eleccions anticipades al Parlament de Catalunya, convocades pel 25 de novembre. La CUP fa mesos que es troba en un procés de debat intern que havia de culminar en una assemblea nacional al febrer per veure si finalment decidíem presentar-nos a les autonòmiques. La rapidesa dels fets palesa en l’avançament de les eleccions fa que tota la militància de la  CUP hagi de prendre aquesta decisió el 13 d’octubre en una Assemblea Nacional Extraordinària.

La CUP treballa per representar un projecte d’unitat popular que ens agradaria que pogués donar veu dins les institucions al major nombre de persones i entitats que treballen dia a dia a les nostres viles i ciutats, sense les quals el nostre projecte no seria possible. Per això, volem escoltar la vostra veu de cara a tenir les màximes opinions possibles abans que prenguem la decisió el proper 13 d’octubre.

Per tot això, des del nucli de la CUP de l’Eixample, ens agradaria poder comptar amb la vostra presència aquest diumenge 7 d’octubre a les 11:30h a l’assemblea oberta que tindrà lloc al Casal independentista la Cruïlla (Carrer Sardenya 256).

(Extret de http://cupeixample.wordpress.com)

Arran Fort Pienc

http://www.arranfortpienc.cat
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s