El SEPC comença el curs atacant els culpables i escalfant motors per l’11 d’octubre

En el marc de la campanya estudiantil i internacionalista “11 x 12. Educació del poble per als pobles”, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans hem dut a terme un seguit d’actes i accions per difondre les reivindicacions que conjuntament amb altres organitzacions de l’Estat Espanyol tenim en comú.

La campanya culminarà el proper 11 d’Octubre, quan tots els pobles oprimits per part de l’Estat Espanyol sortirem al carrer i fins i tot alguns farem vaga,  en defensa de l’educació pública. “L’educació del poble per als pobles” té com a focus d’atenció les retallades constants en l’àmbit educatiu així com les reformes impulsades pel ministre espanyol, Wert, que evidencien un cop més que forma part d’una de les dretes més ferotges que existeixen actualment. No podem oblidar-nos de que el govern dels millors, el de Convergència i Unió així com ho fan els feixistes del Partit Popular que governen al País Valencià i a les Illes ens esta hipotecant el futur als joves i classes populars catalans.  Així doncs, des del SEPC  continuem el pols constant que mantenim amb qualsevol institució que vulgui eliminar l’ensenyament públic i reivindiquem la necessitat de que tots els estudiants s’organitzin i assumeixin la responsabilitat de defensar el que és de tots nosaltres: una educació pública, de qualitat, popular, antipatriarcal i catalana.

El proper dia 11 d’Octubre sortirem al carrer arreu de l’Estat Espanyol per demostrar-li al Partit Popular que continuem en peu de guerra i avançant en pas ferm per construir l’ensenyament que volem i no per matenir viu el que respon tan sols als seus interessos. Però no només ho farem el dia 11 sinó que ja fa temps que els hi diem ben fort que ja n’hi ha prou. La setmana passada ja vam poder veure com l’edifici del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona va ser atacat en protesta per l’actual situació que patim els estudiants així com remarcar la complicitat dels equips rectorals amb el govern de Convergència o el Partit Popular. Però les accions reinvindicatives no s’acaben aquí. El dilluns el matí aparagué la façana de la seu nacional de CDC a Barcelona plena de pintura, per tal de mostrar la culpabilitat del govern de Catalunya, així com moltes altres falcutats o instituts d’arreu estan essent el centre d’atenció per l’alt nivell de difusió de la problemàtica.Els motius per sortir al carrer ens sobren, així com també ens sobren la quantitat de noms i cognoms que cada dia podem anar afegint a la llista de culpables i partits polítics que ens estan enfonsant l’educació.De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, buidem les aules i prenem els carrers! El proper 11 d’Octubre no et quedis a casa, baixa al carrer i participa, no podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu!Fins la victòria sempre!Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans3 d’Octubre del 2012

No a les reformes! Educació del poble i per als pobles.

( Extret del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans )

Arran Fort Pienc

http://www.arranfortpienc.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s