Video #SomUnitatPopular

“Som Unitat Popular”, és una campanya d’agitació perquè les persones que s’adhereixin puguin expressar i fer públic el seu suport a la decisió presa per la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya d’enguany.

 La campanya en si mateixa consisteix en una plana web, l’elaboració de dos documents, el d’agitació “Som Unitat Popular” i el manifest “Construïm Unitat Popular”, així com una estratègia comunicativa de difusió i extensió per les xarxes amb la finalitat de donar a conèixer la campanya. A la vegada, el dijous 8 de novembre organitzarem un acte al Centre d’Art Tradicionarius on actuaran poetes, artistes i grups de música, (estem tancant el cartell) i amb el desig que vosaltres també hi sigueu.

 La intenció que tenim al dur a terme una campanya com aquesta no és cap altra que animar la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres a demostrar que s’allunya de qualsevol partit polític clàssic, tant pel que fa als continguts com per la seva manera de ser i de fer, i que, per tant, consolidi espais deliberatius i de presa de decisions, com són les assemblees obertes convocades arreu del territori per valorar l’opció de presentar-se a les eleccions del 25-N, i aprofundir, així, en aquest procés i convertir-les en Assemblees d’Unitat Popular.

En definitiva, volem que la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres dugui la política dels moviments socials i populars a les institucions –i no només els representi– fent d’altaveu de les lluites populars als carrers.

Si et vols adherir a la campanya ho pots fer en el formular i que trobaràs en l’apartat “adhereix-te”, i si ja ho has fet pots fer difusió entre les teves amigues i amics, familiars, persones conegudes o contactes.   

També pots col·laborar fent difusió de la campanya posant “m’agrada” a la nostra pàgina al Facebook (http://bitly.com/U4ucUA) o seguint-nos al twitter (@Unitat_Popular).

Totes i tots construïm Unitat Popular

Totes i tots Som Unitat Popular…i ho volem tot!

( Extret de Som Unitat Popular )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s