NO al desallotjament del Casal Popular de Gràcia

El Casal Popular de Gràcia és un espai alliberat per l’AJG, ara Arran Gràcia, el febrer de 2002. És un punt de trobada de la gent més jove de la vila on hi tenen lloc tota mena d’activitats tant polítiques com lúdiques.

Al llarg dels 10 anys d’història, el Casal ha esdevingut un símbol de resistència de la Gràcia obrera, popular i combativa contra l’especulació immobiliària i les polítiques socials i urbanístiques de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Gràcia.
A finals de 2009 va començar un procés judicial de dubtosa imparcialitat pel seu desallotjament i que ha acabat recentment. Fa poc dies, al Casal Popular de Gràcia van rebre una carta que avisava que procedirien a desallotjar l’espai entre el dia 1 i el dia 15 d’aquest mes de febrer.

Des d’Arran Fort Pienc volem mostrar tota la nostra solidaritat amb les companyes de Gràcia i donem tot el nostre suport per continuar amb aquesta lluita. Defensem fermament l’okupació d’espais per a la difusió d’idees alternatives al sistema econòmic on vivim i l’oci autogestionat.

Perquè ells podran destruir parets, però nosaltres seguirem construint alternatives!

NO al DESALLOTJAMENT del Casal Popular de Gràcia!

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s