Valoracions dels actes per la campanya No Paguem

Des d’Arran Fort Pienc volem valorar molt positivament el seguit d’accions informatives i de desobediència civil que s’estan duent a terme a través de la Campanya NO PAGUEM engegada al començament d’aquest any en defensa del transport públic.

Així doncs, per la nostra part i juntament amb el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, vam organitzar diversos actes entre els quals cal destacar el COLA’T col·lectiu que va tenir lloc a la parada de Marina (L1) el passat dimarts 22 de gener. Amb aquesta acció, que va consistir en obrir les portes del Metro i Renfe a les estacions de Marina i Arc de Triomf, preteníem facilitar a les usuàries colar-se sense haver de pagar els preus abusius i reivindicar el transport públic al servei de les classes populars.

A més, emmarcada dins la jornada d’accions descentralitzades del dia 31 de gener, va tenir lloc al Campus de la Ciutadella de la UPF una xerrada a càrrec Josep Garganté, militant de la COS i treballador de TMB, per explicar la situació actual del transport públic a Barcelona, el procés de privatització del servei que s’està duent a terme i les vertaderes raons de la pujada de preus i acomiadaments de treballadors de l’empresa.

Alhora, volem compartir les valoracions que s’han fet des de la Campanya NO PAGUEM de la jornada d’accions de desobediència que va comptar amb més de 10 accions descentralitzades permetent l’entrada gratuïta d’almenys 5.000 usuàries a la xarxa de metro. Amb aquestes accions es pretenia també denunciar les retallades i privatitzacions que s’estan duent a terme en els serveis públics, com ara l’electricitat, l’aigua, sanitat i educació, i expressar  la nostra solidaritat contra el desallotjament del CSA Can Vies i l’acomiadament d’Andreu De Cabo, treballador de TMB.

Malauradament però, hem de denunciar de nou l’actuació dels Mossos d’Esquadra que van identificar desenes d’activistes i van multar un d’ells per desobediència. Així, posen de manifest l’intent de frenar aquest moviment de protesta que s’està estenent arreu de l’Àrea Metropolitana.

Des d’Arran Fort Pienc volem encoratjar-vos a seguir lluitant per uns serveis públics per a les classes populars. Perquè nosaltres no som les culpables de la seva mala gestió, no és el nostre deute i no el pagarem. No pagarem les seves privatitzacions, la seva especulació, ni la seva corrupció.

No devem, no paguem!

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

One response to “Valoracions dels actes per la campanya No Paguem

  1. Retroenllaç: El jovent del Fort Pienc #NOPAGUEM « #nopaguem·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s