Anem per feina: Aturem la dictadura del deute i la patronal. Acabem amb l’explotació.

El proper 14 de febrer, a Barcelona, Foment del Treball realitzarà una trobada empresarial per demanar “diàleg i pacte” entre els diversos sectors socials i el govern de Catalunya i España. Segons ha expressat el president de Foment del Treball, Joaquín Gay “l’objectiu de l’acte és construir país”.

Però nosaltres sabem que l’objectiu de la patronal catalana no és construir país, sinó augmentar el seus beneficis a costa de l’explotació de les treballadores i els treballadors. Una patronal que no ha demanat pacte per aplicar la més ferotge Reforma Laboral, que no ha demanat pacte per aplicar EREs, que no demana pacte per acomiadar treballadores en situació de baixa per maternitat, retallar serveis socials i augmentar la pobresa del poble català. I, ara, en situació de crisi del sistema capitalista que ells han creat es demana “pacte” per portar-nos a acceptar la seva crisi. Ells són els culpables i cal assenyalar-los amb noms i cognoms, per tal que el poble es rebel·li contra la dictadura del capital.

Nosaltres sí que podem anar per feina. Els hi hem de dir ben clar als empresaris i als partits que els representen que no ens fan falta per construir una societat catalana lliure d’explotació i opressió. Ans al contrari, els empresaris representats per Foment del Treball, són el principal obstacle per la plena autodeterminació.

Anar per feina vol dir  lluitar amb les treballadores i les capes populars per tal de construir una societat amb drets socials i laborals, construir una economia al servei de les persones i no del benefici empresarial, vol dir no al pagament del deute. Vol dir en definitiva construir una societat lliure d’explotació i opressió. Perquè a Foment del Treball i a la resta de patronals (Fepime, Cambra de Comerç, Cercle Economia, etc) els hi fa por un moviment obrer organitzat, un poble que practica la desobediència civil contra la pujada dels preus del transport públic, l’aigua…. Un poble que planta cara a la dictadura del deute i la patronal.

Per tot això el dia 14 de Febrer sortim al carrer per desobeir la dictadura espanyola, l’explotació empresarial i l’opressió de totes les dissidències al sistema.

Octaveta informativa.

Plena sobirania davant la dictadura de la banca i la patronal.

Independència per canviar-ho TOT!

830448_260400594093464_1010125511_o

Extret d’Endavant (OSAN)

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s