Actes en memòria de Guillem Agulló

intercom

Comença abril, i el dia 11 d’aquest mes farà 20 anys de l’assassinat de Guillem Agulló, jove burjassotí militant de Maulets. Des d’Arran tenim ben clar que ni oblidem ni perdonem. La lluita antifeixista continua i en les nostres mans està recordar ara i sempre tots i totes les víctimes de la violència feixista que, a dia d’avui, segueix gaudint d’impunitat davant la justícia del nostre país.

Per això, en homenatge a Guillem Agulló i totes les víctimes del feixisme hem organitzat aquests actes i jornades que acabaran en una manifestació que tindrà lloc a València el proper dissabte 13 d’abril.

Aquest divendres dia 5, us convidem a participar de la xerrada que tindrà lloc al Casal Independentista de l’Eixample, La Cruïlla,  “El cas de Guillem Agulló i la violència feixista al País Valencià” a càrrec de Natxo Calatayud, ex-militant de Maulets i membre de la comissió ’20 anys sense Guillem Agulló’.
[19.30h – C/ Sardenya 256, Barcelona]

I pel proper dijous dia 11 d’abril, el dia en què Guillem va ser assassinat, es farà un acte polític a la Glorieta de la transsexual Sònia, al Parc de la Ciutadella (Barcelona) a partir de les 19h de la tarda.

Guillem Agulló, ni oblit ni perdó!

Antifeixistes sempre!

actes guillem

mani guillem

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s