Crònica de la xerrada “El cas de Guillem Agulló i la violència feixista al País Valencià”

Ahir a la tarda, al Casal Independentista de l’Eixample, La Cruïlla, varem recordar Guillem Agulló.

Enmarcada en la campanya nacional que està duent a terme Arran arreu dels Països Catalans, les assemblees d’Arran Sagrada Família i Arran Fort Pienc varem organitzar una xerrada a càrrec de Natxo Calatayud, ex-militant de Maulets i membre de la comissió Vint Anys Sense Guillem.

DSC_0790

Amb aquesta xerrada preteniem recordar l’assassinat del nostre company Guillem Agulló, un militant de Maulets que va ser assassinat l’11 d’abril de 1993, quan tenia 18 anys, a mans d’un grup feixista de València. Un assassinat a sang freda que va revolucionar la societat valenciana en aquell moment i que, encara avui, continua sense ser oblidat ni perdonat.

Arran, el jovent independentista dels Països Catalans, continuem lluitant per fer justícia, per acabar definitivament amb la violència feixista que ens ataca dia rere dia. No oblidem Guillem Agulló, i tampoc no oblidem la transsexual Sònia ni a Patricia Heras. Algunes exemples entre massa víctimes del feixisme que ha estat assassinades mentre els seus botxins continuen gaudint d’impunitat davant els governs i la justícia del nostre país.

Sabem que Guillem Agulló continuarà viu, mentre la lluita continuï. Així, el proper 11 d’abril, el dia que es compleixen 20 anys del seu assassinat, li retrem homenatge a un acte polític organitzat a la glorieta de la transsexual Sònia (Parc de la Ciutadella). A més, us convidem a participar dels actes que s’han preparat arreu del territori i especialment a Burjassot (País Valencià) el dissabte dia 13 d’abril i a continuar parlant d’ell, a continuar denunciant la violència feixista que encara és viva als nostres carrers i a no deixar mai de lluitar.

intercom

mani guillem

 

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s