Avui a les 21h cercavila contra el desallotjament de La Resposta – Fem sentir la ràbia !

cercaaaaa

Veïns i veïnes del Fort Pienc, aquest matí s’ha executat el desallotjament de la Resposta. Pendent des de feia mesos, aquesta ordre s’ha ajornat fins a dues vegades gràcies al constant suport dels col·lectius i del jovent organitzat del barri i arreu, compromès en la defensa d’un espai que tant ha donat al teixit associatiu i a servit de node més en l’entramat des del qual construïm juntes, dia a dia, una nova societat des de la base, arrelats i conscients que vivim una realitat que cal transformar dotant-nos d’una veu pròpia.

La Resposta ha sigut un espai okupat i gestionat per l’Assemblea de Joves del Fort Pienc (avui Arran Fort Pienc) durant més de dos anys. La voluntat política que guià l’okupació de l’immoble, propietat de Núñez y Navarro, fou i continua essent la necessitat de generar espais propis pel jovent combatiu, aquell que no accepta una forma de vida que li ve imposada de forma injusta i que el relega a un mer espectador, sense veu, sense mans, disposat a servir-se com a carn de canó per engruixir les files de l’atur i la precarietat. L’okupació ha sigut i continuarà essent la nostra resposta a la permissivitat de l’Administració davant l’especulació urbanística i la marginació del jovent, amb enormes dificultats per erigir-se com a agent participatiu en tot allò que fa referència al dia a dia del barri: negatives, exclusió, traves…n’estem fartes i volem reivindicar que el jovent crític es manté organitzat i fidel al seu projecte, al projecte de la Resposta i al d’un barri que tingui en primera consideració a aquelles veïnes que s’organitzen per fer del Fort Pienc un espai millor i no a les grans immobiliàries especuladores que ens han dut fins al carreró sense sortida actual.

Perquè el jovent necessita d’espais gestionats per ell com a col·lectiu propi, per combatre l’especulació, per transformar aquest món des del teixit que realment el produeix, la Resposta no ha mort, roman viva en cada una de nosaltres. La Resposta és el Fort Pienc!

Independència, Socialisme i Feminisme!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s