Comunicat | ARRAN en defensa del govern legítim de Nicolás Maduro

fotomaduroCNE6302bt

En aquests dies tan convulsos per al poble veneçolà volem fer arribar des dels Països Catalans la nostra més sincera solidaritat al govern legítim de Nicolás Maduro i a tots aquells que lluiten per aturar la onada imperialista per garantir la continuïtat de la revolució bolivariana que va iniciar el president Hugo Chávez.

Les elits del país han vist des de fa dècades que el poble treballador de Veneçuela no està disposat a renunciar al socialisme. L’oposició que representa l’oligarquia i la gran burgesia nacional ha anat perdent eleccions sistemàticament i s’ha dedicat a difondre mentides arreu del món per deslegitimar els governs populars de Chavez i Maduro. El poble sempre ha defensat la victòria de la revolució mentre la voluntat desestabilitzadora de la burgesia ha fracassat estrepitosament. Però l’imperialisme i el capitalisme no defalleixen i aquest cop han tornat a atacar, reforçats per part de la comunitat internacional i pels Estats Units. Els opositors han tornat a sortir als carrers a intentar tombar el govern del poble.

Des d’ARRAN en primer lloc volem manifestar el nostre total suport al govern de Nicolas Maduro i a les mesures que evitin el vessament de sang i la desestabilització del país. Creiem que la revolució socialista bolivariana ha de ser defensada per tots els mitjans i els opositors burgesos han de ser aturats i hauran de respondre davant la justícia. Volem expressar el nostre rebuig a la intervenció imperialista dels Estats Units o la Unió Europea que ens recorden a dictadures llatinoamericanes neofeixistes. El poble de Veneçuela és sobirà i ho ha de seguir sent. Si el poble ha triat revolució, la seva voluntat és suprema als interessos neoliberals.

Una abraçada internacionalista del jovent dels Països Catalans
Pàtria, Socialisme o mort! Guanyarem!

ARRAN, Organització Juvenil de l’Esquerra Independentista
Països Catalans, 24 de febrer de 2014

Extret d’ARRAN

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s