Qui som?

Arran Fort Pienc som el nucli al barri de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista ARRAN.

Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja sigui com a joves, com a catalans i catalanes, com a dones, com a immigrants, com a estudiants o com a treballadores.

EL SOCIALISME… com a model de societat sense desigualtats polítiques, econòmiques, socials, per raó de gènere, d’orientació sexual o procedència. Així doncs, proposem una alternativa popular i participativa, contrària al neoliberalisme i a la globalització.


L’ALLIBERAMENT DELS PAÏSOS CATALANS… com a nació diferenciada amb una llengua, identitat i cultura pròpies. Volem decidir el nostre futur, i mentre seguim patint les agressions dels Estats espanyol i francès seguirem fomentant la mobilització del jovent català contra la simbologia imposada, contra les seves institucions i contra les forces d’ocupació.


EL FEMINISME… contra una societat que perpetua la submissió del gènere femení envers els interessos masculins, que ens imposa un model de família heterosexual i monogàmica i un model de relacions sexuals. Cal combatre la violència sexista i homòfoba des de tos els àmbits, denunciant el sexisme en el discurs polític de la dreta i la socialdemocràcia, la publicitat sexista de moltes empreses o la tradició patriarcal que patim a casa, al carrer, a l’escola i a la feina.


ALLIBEREM ESPAIS! Defensem la creació d’espais de trobada i d’oci alternatius autogestionats, és per això que creiem que l’okupació d’espais en desús és una eina legítima i necessària en la lluita contra l’especulació urbanística, l’oci consumista i la destrucciód el barri.


VIVIM EN PRECARI… però lluitem a diari! Exigim llocs de treball dignes al barri, denunciant les ETT’s, la precarietat laboral, les condicions del jovent no qualificat, els contractes escombraria, els acomiadaments massius…


PER UN FUTUR SOSTENIBLE… defensem les pràctiques sostenibles i responsables amb el medi ambient que dia rere dia pateix els interessos de les grans multinacionals.

4 responses to “Qui som?

  • Hola Blanca!
   Si que farem la calçotada, ja l’estem preparant.
   Serà el dissabte 26 de març, aviat penjarem més informació!

   Ens veiem allà

   Assemblea de Joves del Fort Pienc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s