La Resposta

La Resposta és el Casal Popular que Arran Fort Pienc vam decidir okupar al maig de 2011. Els motius d’aquesta decisió van ser la manca d’espais públics destinats a les persones i entitats del barri i a la nul·la possibilitat d’obtenir-ne un com a conseqüència de la salvatge especulació immobiliària. Defensem l’okupació d’espais en desús i en situació d’especulació per tal de poder generar punts de trobada i socialització del jovent del barri i de tot el veïnat.

Amb aquest espai situat al centre neuràlgic del barri, la plaça, pretenem crear un lloc de trobada pel jovent crític on generar activitats des d’una clara perspectiva de transformació social, de lluita contra el capitalisme i de treball al barri per a l’alliberament nacional. Del Fort Pienc a tots els Països Catalans.

Durant tot el temps que La Resposta duu funcionant s’hi han estat realitzant infinitat d’activitats, xerrades, tallers, passis de documentals, actes lúdics, debats, cursos i s’hi ha començat el projecte de la Biblioteca La Resposta i també ha allotjat diferents actes d’altres organitzacions presents al barri.

Actualment, però, La Resposta es troba en perill de desallotjament. La immobiliària amb més poder de Barcelona, Núñez y Navarro S.A., els mateixos traficants d’habitatges que ens fan fora de casa quan no podem pagar-la, volen acabar amb el projecte que el jovent del barri vam iniciar i fer crèixer. No obstant, des d’Arran Fort Pienc defensem fermament l’okupació d’espais per a la difusió d’idees alternatives al sistema econòmic on vivim i l’oci autogestionat. Continuarem plantant cara als especuladors i el sistema capitalista a què ens aboquen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per tot això, la lluita continua.

La Resposta resisteix.

http://www.larespostaesdelbarri.tk
 

Ens podreu trobar al Carrer Ribes, n. 35, amb el següent horari d’obertura:

Dimarts i dijous: 18.00h – 22.00h

Divendres i dissabte: 18.00h – 2.00h

T’esperem!

Per un Fort Pienc viu i popular!

Okupar és resistir i resistir és vèncer!

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


3 responses to “La Resposta

 1. I què passa ara amb al Casa Groga? Continua sent un espai pel jovent del barri? Ara tenim dos casals al barri?

  • Hola Pau!
   La casa groga era i segueix sent un espai propietat de l’ajuntament, tot i que és la “seu” del Casal i l’Esplai Xiroc, així que fins que l’ajuntament ho permeti i aquestes dues segueixin a la CG, l’espai seguirà sent pel jovent del barri, amb la diferència que deixa de ser-ne l’únic.
   Esperem veure’t aviat pel casal.

   AJFP

 2. Retroenllaç: El Casal Independentista “La Cruïlla” enriqueix la xarxa d’espais transformadors de l’Eixample. | Reinventem l'Eixample·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s